Administratie

Leer jij je leerlingen liever goed rijden, dan dat je bonnetjes invoert en klanten najaagt omdat de factuur de vervaldatum heeft bereikt? Geen probleem, want jouw collega op kantoor doet dat voor jou zonder moeite. Jij maakt het beleid, wij voeren het uit.

Beheer facturatieproces

We versturen de facturen, houden zicht op alle openstaande facturen en nemen contact op met de leerling als een factuur over de vervaldatum is. Jouw crediteuren administratie is bij ons in goede handen. Natuurlijk houden we jou op de hoogte van de voortgang. Jij vormt het beleid, wij voeren het uit. Ook bieden we hulp bij onder andere het opzetten van een iDeal-koppeling, waardoor de leerling makkelijk en snel de factuur via jouw website kan betalen.

Invoeren inkoopbonnen

Wil jij ook niet meer tot diep in de nacht je rondslingerende bonnetjes moeten invoeren in je administratie? Draag ze over aan je nieuwe collega, die ze moeiteloos voor je inboekt. Dit doen wij in jouw eigen boekhoudsysteem, maar we bieden ook ondersteuning in andere boekhoudpakketten. Met jouw goedkeuring kunnen we ook direct met je boekhouder schakelen. Of zelfs er één voor je vinden als blijkt dat er zoveel werk op je afkomt dat je niets liever wil dan van al je administratie af te zijn.

Meer weten?

    Wij werken onder andere met:

     

     

     

    CM-EYE