Marketing

Wij zorgen voor meer leerlingen, wat leidt tot een hogere omzet. Dit bereiken we door het opzetten van marketingcampagnes (online advertenties). We zorgen voor campagnes op Google en Social Media. De content op jouw website houden we actueel, waardoor je hoger in de zoekresultaten komt! Allemaal gericht op het vullen van jouw agenda en het verhogen van jouw omzet.

Online Adverteren

Jij wilt toch ook dat als een leerling op Google zoekt naar een rijschool in jouw omgeving, dat de advertentie van jouw rijschool op de eerste pagina staat? Wij maken ons daar hard voor. Dit doen wij middels Marketingcampagnes op Google en Social Media. Het proces van ontwerp tot plaatsing komt voor onze rekening. De kosten voor het plaatsen van de advertentie zelf en de kosten per klik vallen buiten onze dienstverlening.

Website en Google optimalisatie

Wil jij ook dat je website gevonden wordt als toekomstige leerlingen opzoek gaan naar een rijschool in jouw buurt? Het proces van Google (zoek) optimalisatie draait om factoren als snelheid, gebruiksvriendelijkheid en autoriteit van jouw website. Laat het beheer van je website over aan onze webbouwers en marketeers. Zij staan voor je klaar om je website te onderhouden en te optimaliseren voor zoekmachines. Je zult hoger scoren op relevante zoektermen.

Begeleiden drukwerk

Deel jij liever visitekaartjes of flyers uit, dan dat je ze laat maken? Geen probleem! We begeleiden het proces van ontwerp tot druk en zorgen dat het drukwerk op tijd bij jou afgeleverd wordt. Denk ook aan het bestellen van een nieuw dakbord of ander promotiemateriaal. Wij regelen het voor je.

Aansluiten samenwerkingspartners

Jouw naamsbekendheid vergroten doen we niet alleen online. Ook door samenwerking met andere bedrijven brengen we jouw bedrijf onder de aandacht. Denk aan jouw flyer in een Goodiebag voor nieuwe bewoners in jouw buurt of een gratis proefles bij bestelling van het weekmenu bij de Chinees bij jou om de hoek. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het al bedacht!

Meer weten?

    Wij werken onder andere met:

     

     

     

    CM-EYE