Over ons

Visie

Voor de oprichting van RijschoolKantoor bestonden er maar een beperkt aantal manieren om als rijinstructeur te werken. Voor jezelf óf voor een externe rijschool. Als zelfstandige heb je de vrijheid over je methodiek, prijzen, rooster etc. Maar je moet ook zelf de marketing en administratie doen, leerlingen te woord staan, plannen en verkopen. Wil je dit niet? Dan ga je werken voor een rijschool. Vervolgens verdien je de helft, maar je hebt minder gedoe.

Met RijschoolKantoor is er een derde optie toegevoegd voor instructeurs. De vrijheid van een zelfstandige rijschool, maar dan zonder gedoe. De instructeur blijft zelfstandig ondernemer, maar dan wel met een collega om al het gedoe naar over te dragen. Zo kan hij zijn aandacht bij de les houden.

Het begin

In 2020 zag RijschoolKantoor het licht, tijdens de corona pandemie. Maar binnen een week bleek het concept al beproefd. De eerste zelfstandige instructeurs meldden zich aan. Niet alleen liepen hun agenda’s vol na succesvolle marketingcampagnes, ook het geld stroomde hierdoor binnen. De leerlingen waren ook super blij met het niveau van service dat ze opeens kregen.


“Ik zit met tranen achter het stuur, zo blij ben ik met alle veranderingen.”
Daadwerkelijk een quote van één van de klanten.

Samenwerkingen

Om een volledige dienstverlening te kunnen bieden werkt RijschoolKantoor samen met:

Flyerman (grafische vormgeving en drukwerk)
https://flyerman.nl/

Eline van den Hout (tekstschrijfster en webredacteur)
https://elinevandenhout.nl/

Oxxa (webhosting)
https://www.oxxa.com/

Planrijles
http://planrijles.nl/

Meer weten?

    Wij werken onder andere met:

     

     

     

    CM-EYE