Planning

Jij rijdt, wij plannen. Wij vullen jouw agenda met leerlingen en zorgen dat het logisch op elkaar aansluit. We nemen de communicatie met leerlingen over als het gaat om het inplannen van (proef)lessen, reserveren van examens en het beantwoorden van vragen. Dit doen we telefonisch, via Whatsapp en e-mail. Alles vanuit jouw bedrijfsnaam!

Agendabeheer

Wil je dat alle lessen op elkaar aansluiten? Haal je leerlingen op vanaf huis of vanaf vaste ophaallocaties? Jouw nieuwe collega op kantoor zorgt ervoor dat de rijlessen zoveel mogelijk volgens jouw wensen worden ingepland.
Maak je gebruik van een rijschool planner? We hebben ervaring met alle grote software pakketten, zoals PlanGo en PlanRijles. Heb je nog geen online planner, dan regelen wij dit voor je, met een korting.

Inplannen examens

Is een leerling klaar voor het praktijkexamen en moet deze gereserveerd worden? Geef ons jouw wensen en eisen door (betreffende dagdeel, locatie, of wanneer je juist niet kan) en wij nemen contact op met de leerling en plannen het examen in.

Inplannen proeflessen

Wanneer iemand zich via de website aanmeldt, nemen we direct contact op om een proefles in te plannen. Op deze manier  halen we meer leerlingen voor jou binnen. Als je namelijk te lang wacht met terugbellen, hebben ze vaak al een andere rijschool gevonden.

Telefonisch

Terwijl jij je bezighoud met je core business, nemen wij de telefoon voor jou op.  Houd je aandacht bij de les en ontvang overdag geen telefoontjes. Je krijgt bij ons een eigen telefoonnummer. Je kunt dit nummer doorgeven aan jouw leerlingen, en/of je eigen nummer hiernaar doorschakelen. Wij nemen vervolgens op met de naam van jouw rijschool.

De belkosten die wij maken zijn in het pakket inbegrepen.

WhatsApp

Onze ervaring leert dat leerlingen vaak liever appen dan bellen en dus wordt gretig gebruik gemaakt van Whatsapp. Wel zo handig dat jij je handen aan het stuur kunt houden, terwijl wij de vragen en verzoekjes van jouw leerlingen beantwoorden.

Overige dienstverlening

Extra diensten die we ook aanbieden zijn: versturen theorie-materiaal naar leerlingen, inkopen lesmateriaal en bijvoorbeeld het werven van personeel. Alles is bespreekbaar en we maken met alle liefde een offerte voor je.

Meer weten?

    Wij werken onder andere met:

     

     

     

    CM-EYE