Our Archive

Ons archief

Leer jij je leerlingen liever goed rijden, dan dat je bonnetjes invoert en klanten najaagt omdat de factuur de vervaldatum heeft bereikt? Geen probleem, want jouw collega op kantoor doet dat voor jou zonder moeite. Jij maakt het beleid, wij voeren het uit.

Beheer facturatieproces

We versturen de facturen, houden zicht op alle openstaande facturen en nemen contact op met de leerling als een factuur over de vervaldatum is. Jouw crediteuren administratie is bij ons in goede handen. Natuurlijk houden we jou op de hoogte van de voortgang. Jij vormt het beleid, wij voeren het uit. Ook bieden we hulp bij onder andere het opzetten van een iDeal-koppeling, waardoor de leerling makkelijk en snel de factuur via jouw website kan betalen.

Invoeren inkoopbonnen

Wil jij ook niet meer tot diep in de nacht je rondslingerende bonnetjes moeten invoeren in je administratie? Draag ze over aan je nieuwe collega, die ze moeiteloos voor je inboekt. Dit doen wij in jouw eigen boekhoudsysteem, maar we bieden ook ondersteuning in andere boekhoudpakketten. Met jouw goedkeuring kunnen we ook direct met je boekhouder schakelen. Of zelfs er één voor je vinden als blijkt dat er zoveel werk op je afkomt dat je niets liever wil dan van al je administratie af te zijn.

Read More

Wij zorgen voor meer leerlingen, wat leidt tot een hogere omzet. Dit bereiken we door het opzetten van marketingcampagnes (online advertenties). We zorgen voor campagnes op Google en Social Media. De content op jouw website houden we actueel, waardoor je hoger in de zoekresultaten komt! Allemaal gericht op het vullen van jouw agenda en het verhogen van jouw omzet.

Online Adverteren

Jij wilt toch ook dat als een leerling op Google zoekt naar een rijschool in jouw omgeving, dat de advertentie van jouw rijschool op de eerste pagina staat? Wij maken ons daar hard voor. Dit doen wij middels Marketingcampagnes op Google en Social Media. Het proces van ontwerp tot plaatsing komt voor onze rekening. De kosten voor het plaatsen van de advertentie zelf en de kosten per klik vallen buiten onze dienstverlening.

Website en Google optimalisatie

Wil jij ook dat je website gevonden wordt als toekomstige leerlingen opzoek gaan naar een rijschool in jouw buurt? Het proces van Google (zoek) optimalisatie draait om factoren als snelheid, gebruiksvriendelijkheid en autoriteit van jouw website. Laat het beheer van je website over aan onze webbouwers en marketeers. Zij staan voor je klaar om je website te onderhouden en te optimaliseren voor zoekmachines. Je zult hoger scoren op relevante zoektermen.

Begeleiden drukwerk

Deel jij liever visitekaartjes of flyers uit, dan dat je ze laat maken? Geen probleem! We begeleiden het proces van ontwerp tot druk en zorgen dat het drukwerk op tijd bij jou afgeleverd wordt. Denk ook aan het bestellen van een nieuw dakbord of ander promotiemateriaal. Wij regelen het voor je.

Aansluiten samenwerkingspartners

Jouw naamsbekendheid vergroten doen we niet alleen online. Ook door samenwerking met andere bedrijven brengen we jouw bedrijf onder de aandacht. Denk aan jouw flyer in een Goodiebag voor nieuwe bewoners in jouw buurt of een gratis proefles bij bestelling van het weekmenu bij de Chinees bij jou om de hoek. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het al bedacht!

Read More

Jij rijdt, wij plannen. Wij vullen jouw agenda met leerlingen en zorgen dat het logisch op elkaar aansluit. We nemen de communicatie met leerlingen over als het gaat om het inplannen van (proef)lessen, reserveren van examens en het beantwoorden van vragen. Dit doen we telefonisch, via Whatsapp en e-mail. Alles vanuit jouw bedrijfsnaam!

Agendabeheer

Wil je dat alle lessen op elkaar aansluiten? Haal je leerlingen op vanaf huis of vanaf vaste ophaallocaties? Jouw nieuwe collega op kantoor zorgt ervoor dat de rijlessen zoveel mogelijk volgens jouw wensen worden ingepland.
Maak je gebruik van een rijschool planner? We hebben ervaring met alle grote software pakketten, zoals PlanGo en PlanRijles. Heb je nog geen online planner, dan regelen wij dit voor je, met een korting.

Inplannen examens

Is een leerling klaar voor het praktijkexamen en moet deze gereserveerd worden? Geef ons jouw wensen en eisen door (betreffende dagdeel, locatie, of wanneer je juist niet kan) en wij nemen contact op met de leerling en plannen het examen in.

Inplannen proeflessen

Wanneer iemand zich via de website aanmeldt, nemen we direct contact op om een proefles in te plannen. Op deze manier  halen we meer leerlingen voor jou binnen. Als je namelijk te lang wacht met terugbellen, hebben ze vaak al een andere rijschool gevonden.

Telefonisch

Terwijl jij je bezighoud met je core business, nemen wij de telefoon voor jou op.  Houd je aandacht bij de les en ontvang overdag geen telefoontjes. Je krijgt bij ons een eigen telefoonnummer. Je kunt dit nummer doorgeven aan jouw leerlingen, en/of je eigen nummer hiernaar doorschakelen. Wij nemen vervolgens op met de naam van jouw rijschool.

De belkosten die wij maken zijn in het pakket inbegrepen.

WhatsApp

Onze ervaring leert dat leerlingen vaak liever appen dan bellen en dus wordt gretig gebruik gemaakt van Whatsapp. Wel zo handig dat jij je handen aan het stuur kunt houden, terwijl wij de vragen en verzoekjes van jouw leerlingen beantwoorden.

Overige dienstverlening

Extra diensten die we ook aanbieden zijn: versturen theorie-materiaal naar leerlingen, inkopen lesmateriaal en bijvoorbeeld het werven van personeel. Alles is bespreekbaar en we maken met alle liefde een offerte voor je.

Read More

Meer weten?

    Wij werken onder andere met:

     

     

     

    CM-EYE